Финалният щрих в интериора на Вашето работно пространство

Опитвате се да намерите подходящата декорация за Вашето заведение, салон за красота или офис пространство? Нашите метални пана, картини от канава и фототапети са точния избор, който ще покрие и най-високите Ви изисквания!

M noluck bf

“Кaчествени изработки и много коректно обслужване“

“Металното лого, което MPMetalArt изработиха за нашия офис е страхотно.”

“Колегите в офиса са влюбени в дизайна на новият ни офис с декорациите от MP.”

MPMetalArt ще допринесе за завършека на Вашето пространство.

Търсите декорация, но сте объркани от всичко, което се предлага на пазара и имате нужда от помощ? Нашият екип може да даде предложения или да предостави дизайн по Ваш избор.

  • Възможност за изработка на бизнес лого.
  • Възможност за персонализация на декорациите и фототапетите според нуждите и дизайна на работното пространство.
  • Контакт със специалист от екипа ни, който ще отговори на всичките Ви въпроси и ще даде съвети и предложения за Вашия интериор.
  • Съдействие през целия процес – от консултация и визуализация на декорацията до изработка и доставка.
  • Гарантирано качествена изработка на всеки поръчан продукт.
  • Гъвкави условия и специални цени, съобазени с обема на поръчката.
M pyramid bf

Те Ни Се Довериха За Своите Проекти, Направете Го И Вие

Помогнахме на десетки компании да превърнат офисите си в уникални пространства за своя екип.

Направете запитване

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да обсъдим Вашия проект.

Алтернативно, може да се свържете с нас:

Често задавани въпроси

Ето както ни попитаха други наши партньори.

Предлагаме метални декорации, картини на канава и фототапети. Всички продукти се изработват в България от нашия екип професионалисти.

Да, предлагаме опция за изработка на метални декорации, картини и фототапети по Ваша идея или дизайн. Ще се радваме да изработим нещо уникално и персонализирано за Вашето пространство.

За да направите поръчка, може да попълните формата за контакт по-горе. След това, един от нашите специалисти ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите около Вашата поръчка. Срокът на доставка се договаря по време на разговора в зависимост от сложността и обема на поръчката.

Да, свържете се с нас, за да обсъдим подробностите и да Ви предоставим най-добрата цена за вашата поръчка. Ценим нашите лоялни клиенти и предлагаме специални условия на партньорство при регулярни поръчки.

Можем да върнем или заменим само продукти, налични в нашия онлайн магазин, но не и такива изработени по индивидуално задание.

Съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП, потребителят не може да упражни право на отказ за стоките, изработени по индивидуална поръчка на Потребителя. Тези продукти не могат да бъдат върнати, освен в случай на фабричен дефект. При установен проблем, се свържете незабавно с нас, за да уточним развоя на рекламацията.