За Нас

Идеята за MP Metal Art се зароди в началото на 2020 г. в нашата малка семейна фабрика за прахово боядисване. До този момент се занимавахме главно с промишлени изделия, докато един ден не ни осея идеята, че метала може да се превърне в нещо много повече.

Започнахме да експериментираме и не след дълго се появиха нашите първи дизайни. Мотивацията ни нарастваше заедно с интереса към новия тип изкуство и с разнообразните клиентски запитвания. Оттогава насам създаваме иновативни и завладяващи дизайни, вдъхновени от природата и градския модерен стил.

MP Metal Art е въплъщение на нашата любов към домашния уют и модерния интериор. Ежедневно търсим и намираме вдъхновение, мечтаейки да възродим енергията и желанието на хората да залагат все повече на декор за дома, произведен в България.

Всички метални декорации, които създаваме, са в модерен индустриален стил, ръчно завършени и с устойчив дизайн.

Вижте и нашата нова категория Картини, в която ще откриете множество модерни и завладяващи дизайни!

А какъв е самият процес на изработка?

Всеки наш проект започва с изготвяне и преглед на дизайна, след което се предава за одобрение и изработка. Следва ръчно шлайфане и оформяне на малките, но така важни детайли.

Финалната стъпка е нанасянето на фино прахово покритие и готово – идеята оживява в съвършена и уникална декорация, която ще завърши перфектно вашия модерен интериор.

За нас