Индивидуални Проекти

Всеки един от нашите продукти е произведен в България, с уникален дизайн и внасящ хармония и уют, както вкъщи, така и на работното място.

Изработка на метален декор или картина по Ваш дизайн или идея

Можем да изпълним вашата индивидуална поръчка за декорация, персонален надпис или фирмено лого в подходящия за Вас размер и цвят.
Всяко метално пано, което изработваме е уникално! То е такова благодарение на вас, вашите желания и креативни идеи, превръщайки обикновено парче метал в произведение на изкуството.

Вече можете да поръчате картина или постер по ваша идея и дизайн! 
Можем да изпълним вашата индивидуална поръчка за картина, вдъхновяващ надпис или друга артистична композиция в подходящия за вас размер и цветова гама.
Не се колебайте да се свържете с нас, за да уточним материала, размера и цялостната концепция на вашия дизайн. Нашите специалисти с удоволствие ще се заемат с вашия проект.

Вдъхновени от природата и градската среда

Нашият метален декор е олицетворение на природата и заобикаляща ни градска среда. Ние вдъхваме живот на метала и променяме начина, по който хората го възприемат, когато става въпрос за иновативни интериорни решения, носещи хармония и разчупващи стереотипите за стенна декорация.

Всяко метално пано е:

  • Изработено от метал с дебелина 1,5 или 2мм
  • Завършено с фино прахово покритие
  • Може да бъде окачено на всякаква по-твърда повърхност
  • Носи завършен вид на интериорния дизайн
  • Придава индустриален и модерен стил
  • Пристига до Вас с окачващи елементи

Процедурата по изработката на пано по ваш дизайн се случва на няколко етапа, които включват изграждане на концепция, подготовка на дизайна, калкулиране на размери и цена, одобрение от клиента до цялостното изпълнение на проекта.

Всяка една фаза подлежи на кореспонденция и обратна връзка от ваша страна, за да сме сигурни, че ще удовлетровим желанията ви с максимална прецизност, а крайният резултат ще надмине очакванията ви!

В галерията по-долу може да разгледате част от нашата работа!

Изпратете ни описание на вашата идея, снимка или векторен файл на желания от вас дизайн, след което заедно ще уточним размерите, цвета и останалите детайли.

Цената на вашия дизайн се определя от сложността и неговия размер. Нашите специалисти ще подготвят оферта с различни варианти, която да одобрите преди да стартира процеса по изработка.

В дизайн фазата имате право на корекции след първоначалния вариант, който е подаден от нас. След одобрение от ваша страна и стартиране на проекта, корекции не са възможни.

Плащането на всяка поръчка се извършва с наложен платеж или банков превод. При индивидуалните проекти е нужно да ни изпратите капаро в размер на 30% от стойността.

направете запитване

Политика за поверителност

Снимки на завършени поръчки