Индивидуални Проекти

Всеки един от нашите продукти е произведен в България, с уникален дизайн и внасящ хармония и уют, както вкъщи, така и на работното място.

Изработка На Метален Декор Или Картина По Ваш Дизайн Или Идея

Можем да изпълним вашата индивидуална поръчка за декорация, персонален надпис или фирмено лого в подходящия за Вас размер и цвят.
Всяко метално пано, което изработваме е уникално! То е такова благодарение на вас, вашите желания и креативни идеи, превръщайки обикновено парче метал в произведение на изкуството.

Вече можете да поръчате картина или постер по ваша идея и дизайн! 
Можем да изпълним вашата индивидуална поръчка за картина, вдъхновяващ надпис или друга артистична композиция в подходящия за вас размер и цветова гама.
Не се колебайте да се свържете с нас, за да уточним материала, размера и цялостната концепция на вашия дизайн. Нашите специалисти с удоволствие ще се заемат с вашия проект.

Вдъхновени От Природата И Градската Среда

Нашият метален декор е олицетворение на природата и заобикаляща ни градска среда. Ние вдъхваме живот на метала и променяме начина, по който хората го възприемат, когато става въпрос за иновативни интериорни решения, носещи хармония и разчупващи стереотипите за стенна декорация.

Всяко метално пано е:

  • Изработено от метал с дебелина 1,5 или 2мм
  • Завършено с фино прахово покритие
  • Може да бъде окачено на всякаква по-твърда повърхност
  • Носи завършен вид на интериорния дизайн
  • Придава индустриален и модерен стил
  • Пристига до Вас с окачващи елементи

Процедурата по изработката на пано по ваш дизайн се случва на няколко етапа, които включват изграждане на концепция, подготовка на дизайна, калкулиране на размери и цена, одобрение от клиента до цялостното изпълнение на проекта.

Всяка една фаза подлежи на кореспонденция и обратна връзка от ваша страна, за да сме сигурни, че ще удовлетровим желанията ви с максимална прецизност, а крайният резултат ще надмине очакванията ви!

В галерията по-долу може да разгледате част от нашата работа!

Снимки На Завършени Поръчки

Как да го направите?

Изпратете ни описание на вашата идея, снимка или векторен файл на желания от вас дизайн, след което заедно ще уточним размерите, цвета и останалите детайли.

Как се определя цената?

Цената на вашия дизайн се определя от сложността и неговия размер. Нашите специалисти ще подготвят оферта с различни варианти, която да одобрите преди да стартира процеса по изработка.

Мога ли да правя корекции?

В дизайн фазата имате право на корекции след първоначалния вариант, който е подаден от нас. След одобрение от ваша страна и стартиране на проекта, корекции не са възможни.

Как се осъществява плащането?

Плащането на всяка поръчка се извършва с наложен платеж или банков превод. При индивидуалните проекти е нужно да ни изпратите капаро в размер на 30% от стойността.

Направете запитване