Showroom Pic metal

ШОУРУМ MPMETALART

София, бул. „Цариградско шосе“ 86, Space Tower – партер
Понеделник – петък 09:00 – 20:00
Събота – 10:00 – 16:00

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Често задавани въпроси

Да, приемаме поръчки по ваш дизайн, като срока на изпълнение зависи от размера и сложността на дизайна. Стремим се да държим непрекъсната връзка с вас, за да сте винаги в течение с етапа на вашата поръчка.

Пишете ни какъв е желаният от вас нюанс или конкретен цвят, а ние ще ви дадем предложение от нашия каталог.

Изработката на метално пано стандартно отнема до 7 работни дни. Картините се изработват в срок до 5 работни дни. При индивидуални поръчки срокът може да варира.

Ние ще ви информираме за всяка промяна в статуса на поръчката ви. След предаване на пратката на куриер, ще получите номер на товарителницата за нейното проследяване.

Можете да върнете поръчката си в рамките на 14 дни, след като се свържете с нас.

Ако паното или картината е изработена по индивидуален дизайн, поръчката не може да бъде върната.

Срокът на доставка стандартно е до 7 работни дни. Срокът може да варира в зависимост от обема на поръчката, както и натовареността на куриерите по време на празнични и почивни дни.

Цената на доставка за пратки до офис на Спиди е 3,60 лв., а до личен адрес – 6,20 лв. Доставката е безплатна за поръчки над 150 лв.

За съжаление, това може да се случи в редки случаи, но винаги ще получите 100% съдействие от наша страна. В зависимост от повредата можем да предложим замяна или връщане на сумата.