S
A
L
E
100% Guarantee
Подарък: Безплатно лепило

100% Безплатна доставка

Фототапет Форми в бежово и зелено

34,20 лв.

Стилен фототапет, който ще прибави характер към всяка стая, в която бъде поставен. Подходящ за дневна, спалня или антре.

Добавете допустимо отклонение 5см в размерите.

Височина (см)
Ширина (см)
Избери материал:*
Добави в любими
Добави в любими
Код: e46f310b6d12 Категории: ,

Дизайнерски фототапети за вашия модерен интериор

За изработката на всички наши фототапети се използват висококачествени латексови, воднобазирани мастила – HP Latex. Тапетите са подходящи за поставяне в дневни, спални, детски стаи, учебни заведения и детски центрове, поради това, че са напълно безвредни, без мирис и притежават всички европейски сертификати за качество. 

Използваните материали са текстурирани, устойчиви са на драскане, лесни за монтаж и поддръжка. Фототапетите предават яркостта на изображенията с изключително качество и яснота. Почистването е лесно – с влажна кърпа, без никакви препарати.

Внимание: Всички изображения са с изключително високо качество и яснота. Въпреки това са възможни минимални отклонения в цветовата гама от това, което виждате на вашия екран /поради различните десктоп и мобилни устройства/.

Висококачествена изработка с проверени и доказани материали

Всички наши тапети се отпечатват на висококачествена, 300гр. PREMIUM тапетна хартия. LATEX технологията на печат гарантира наситените, живи цветове с ясни контури и форми. Устойчиви са на надраскване, лесни за монтаж и препозициониране. Почистват се лесно – само с влажна кърпа, без никакви препарати. Нашите материали притежават най-висока степен на огнеустойчивост за стенни покрития – от съществена важност за използване в обществени пространства.

Фототапетите са правилния избор за модерен и стилен завършек на вашия интериор.

Лен Текстура

Фина ленена текстура, която ще добави усещане за изящество в интериора. Ситните ленени нишки пресъздават цветовете с изключителна наситеност и яснота. Матов финиш.

Фина мазилка

Фин пясъчен завършек, подходящ за всяко пространство. Идеално отразява цветовете и формите на изображението. Особено подходящ за детски стаи. Матов финиш.

Релефна мазилка

Красива релефна повърхност,
придаваща артистичност на изображението. Текстурата придава дълбочина на помещението и усещане за елегантност. Матов финиш.

Гладък PVC-free

Екологичен тапет с 0% PVC съдържание. Материалът е гладък, матов I осигурява отлично цветопредаване. Особено подходящ e за детски центрове, медицински помещения и детски стаи.

Често задавани въпроси

 1. Изберете дизайна, който ще пасне най-добре във вашия интериор.
 2. Измерете стената, като добавите по 5 см аванс във всяка посока (препоръчваме да измерите стената в 2 различни точки във всяка посока, тъй като не всички стени са идеално прави).
 3. Изберете желания материал за вашия фототапет и поръчайте.
 4. До 2 работни дни ще изпратим визуализация на тапета във вашите размери и пропорции.
 5. След потвърждение от ваша страна, преминаваме към етапа на изработка.
 6. Доставката е до 5 работни дни след потвърждението.
 7. Ще получите инструкции за монтаж, както и безплатно лепило.

Подготовка

Нужни инструменти:

 • Съд за разтваряне на лепилото и бъркалка
 • Валяк или четка за нанасяне на лепило
 • Валяк или мека шпатула за изкарване на въздуха
 • Макетен нож и линия за отстраняване на ненужни остатъци
 • Мека кърпа за почистване

Повърхността, на която ще поставяте тапета трябва да бъде гладка, чиста, без неравности, остатъци от стари тапети и пукнатини. Препоръчително е стената да се грундира и след като изсъхне напълно, можете да преминете към монтажа.

Преди да стартирате с лепенето, оставете тапета в помещението, в което ще се поставя за няколко часа, за да се аклиматизира.

Монтаж

 1. Разтворете лепилото според указанията. Трябва да получите еднородна, рядка и гладка смес.
 2. Фототапетите се лепят и съхнат при стайна температура, без нужда от климатици, вентилатори, електрически конвектори и други уреди.
 3. Стартирайте с първата част от тапета от ляво надясно.
 4. Нанесете лепилото с подходящ валяк или широка четка равномерно върху стената. Стартирайте с ширина, колкото за 1 или 2 части от тапета, за да предотвратите изсъхване на лепилото докато стигнете до последната част от фототапета.
 5. Започнете поставянето на тапета от горе надолу. С помощта на валяк или гумирана шпатула започнете да изкарвате въздуха и да изглаждате неравностите в посока от горе надолу и от средата към краищата.
 6. Корекции и напасване се правят преди лепилото да е стегнало.
 7. Продължете със следващите части от фототапета по същия начин. При нужда изрежете с линия и макетен нож ненужните остатъци.
 8. Почистете остатъците от лепило с мека влажна кърпа.

Фототапетите, изработени по зададен от клиента размер или дизайн са персонализиран продукт, направен по индивидуална поръчка.

Съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП, потребителят не може да упражни право на отказ за стоките, изработени по индивидуална поръчка на Потребителя.

Тези продукти не могат да бъдат върнати, освен в случай на фабричен дефект.

Продуктите трябва да бъдат прегледани и проверени за дефекти преди монтажът. Не се приема рекламация на вече монтиран продукт.

При наличие на дефект или друг проблем с вашия тапет, се свържете с нас в рамките на 14 дни след получаването. Може да го направите на info@mpmetalart.com или 0896706576. Нужно е да направите снимки, на които ясно да се вижда установения дефект.
След преглед на снимките, ще се свържем с вас, за да ви уведомим за развоя на рекламацията.

Политика за поверителност