За нас

Идеята за MP Metal Art Factory се зароди в началото на 2020г. в нашата малка семейна фабрика за прахово боядисване.  До този момент работихме главно с промишлени изделия, алуминиева дограма и други части от метал. Наши клиенти започнаха да се обръщат към нас с молба за изработка на декоративни елементи за техните домове и така се роди идеята 💡

Започнахме да творим и след няколко неуспешни опита създадохме първите си 🗝 дизайни. Мотивацията ни нарастваше заедно с интереса към новия тип изкуство и с разнообразните клиентски запитвания.

Оттогава насам създаваме иновативни и завладяващи дизайни, вдъхновени от 🌳 природата и 🏙  градския “urban” стил. MP Metal Art Factory е въплъщение на нашата любов към домашния уют и модерния интериор. Ежедневно търсим и намираме вдъхновение, мечтаейки да възродим енергията и желанието на хората да залагат все повече на местно произведен декор за дома.

Всички метални декорации, които създаваме, са в модерен индустриален стил, ръчно завършени и с устойчив дизайн. Освен готовите предложения, които може да откриете в електронния ни магазин, изпълняваме и индивидуални проекти по Ваша идея и дизайн.

А какъв е самият процес на изработка?

Всеки наш проект започва с изготвяне и одобрение на дизайна, след което се предава за лазерно изрязване. Следва ръчно шлайфане и оформяне на малките, но така важни детайли. 🔩 Финалната стъпка е нанасянето на фино прахово покритие и готово – идеята оживява в съвършена и уникална декорация, която ще завърши перфектно Вашия модерен интериор.

Прецизна изработка

Изработваме стилни метални пана, изпипани до последния детайл. Доверете се на нашия опит!

Експертен екип

Нашите специалисти ще ви консултират и помогнат да изберете точния продукт, удовлетворяващ всички ваши нужди!

Премиум качество

Ние гарантираме безкомпромисно качество при цялостната изработка на всяко едно метално пано!

close

ВЗЕМИ 10%

отстъпка от своята поръчка и се абонирай да получаваш нашите специални оферти! 🎁

Ще получиш кода на имейла си!

*кодът не важи за продукти в промоция

Вие давате съгласието си спрямо нашата политика на поверителност.