Промоция

Картини за стена – Абстрактни дървесни пръстени

130,00 лв. 104,00 лв.

Красива декорация за стена, придаваща характер на всяко помещение, в което бъде поставена. Златните акценти в тези картини придават луксозен вид на вашата стена. Цената е за 2-те картини в комплект. Посоченият размер се отнася за всяка една от частите.

Искате да поръчате бързо?

Ще се свържем с Вас за уточнение на детайлите по Вашата поръчка.

  Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.
  • Висококачествени, 100% безвредни мастила
  • Принт върху артистична канава
  • Произведени в България от нашия екип професионалисти
  • Модерни, ръчно оформени рамки
  • Срок за изработка – до 5 работни дни
  • Свържете с нас, ако желаете различен от посочените размери
  Код: А1106 Категории: , , , Етикети: , ,

  От какъв материал са нашите картини?

  Висококачествена Канава

  Канавата е артистично платно с текстурирана повърхност, чието фино покритие допринася за наситените и живи цветове на произведението.

  Картините пристигат при вас, опънати на дървена подрамка и с окачващ елемент, готови за поставяне на празната стена у дома.

  Изберете опцията „без рамка“ за семпъл и стилен вид на вашата картина, или добавете външна рамка в черно, бяло или златно която да даде финален завършек на произведението.

  Без рамка
  Черна рамка
  Бяла рамка
  Златна Рамка

  100% удовлетвореност

  Нашата мисия е да внесем цвят и живот във вашето пространство, доставяйки ви качествена стенна декорация, на която да се наслаждавате ежедневно.

  Премиум качество

  Канавата, която използваме за нашите принтове пренася детайлите на изображението с изключителна яснота и наситеност, превъзхождайки много по-скъпи художествени алтернативи.

  ЕКО-съобразни

  Мастилата, които използваме са воднобазирани, латексови, 100% безвредни и екологични – напълно безопасни за поставяне в детски стаи, спални и всички помещения във вашия дом.

  Политика за поверителност